У Китаї побудували громадський простір унікальної форми (ФОТО) 0 31

Дизайн, який черпає
натхнення з води та неба

У китайській провінції Цзянсі завершили будівництво громадського центру Nanchang Waves. Це унікальна споруда із неймовірною оглядовою вежею.

Міжнародна фірма Nordic-Office of Architecture, що базується в Осло, з офісами в Копенгагені, Лондоні та Рейк’явіку, створила громадський простір унікальної форми. Дизайн парадної площі поєднується із ландшафтом прилеглого озера.

Офісів не буде, їх замінить доповнена реальність — Цукерберг

Комплекс, що включає спіральну оглядову вежу, передню площу та комерційні приміщення розташований в центрі великого житлового комплексу в місті Наньчан.

Проєкт займає площу майже 6 тисяч квадратних метрів. Дизайнери створили простір, де форма поєднується з оточенням. За основу було взято три елементи – вода, земля і небо. Ці складові дизайну відповідають трьом функціональним зонам: парадна площа, комерційні приміщення та оглядова вежа.

Небоскреб-ракушка, поросшая лесом: Amazon представил амбициозный проект в Вирджинии (ФОТО)

Основна частина будівлі утворює продовження ландшафтних елементів у трьох вимірах за допомогою розтягнутих кривих та хвиль. До саду на даху можна дістатися з обох боків будівлі.

Під простором даху розкидані роздрібні та комерційні приміщення, які спроєктовані для комфортного та активного відпочинку на передній площі. Найбільша родзинка проєкту – оглядова вежа, що представляє новий дух міста.

Прозора деревина для будівництва енергоощадних будівель: у США представили новітню розробку

Цікаво про будівництво: що таке «друге світло» і як можна використати дахові вікна 

Фото Harmonies Magazine  
Источник: house

Предыдущая статьяСледующая статья

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *